Red Bulli hall kardinal avaldas sõitja, kes on nende radaril

Karl Mihkel Eller
Copy
Lando Norris ja Max Verstappen. Kas neist võivad saada ühel päeval tiimikaaslased või hõivab inglane hollandlasest vabaks jääva vormeli?
Lando Norris ja Max Verstappen. Kas neist võivad saada ühel päeval tiimikaaslased või hõivab inglane hollandlasest vabaks jääva vormeli? Foto: ISSEI KATO/REUTERS/Scanpix

Sel nädalal on taas käima läinud jutud, et Mercedes üritab Red Bulliga kolmekordseks maailmameistriks tulnud Max Verstappenit endale meelitada. Red Bulli nn hall kardinal Helmut Marko ei ole teinud saladust, et sõitjateturul vaadatakse usinalt ringi ning avaldas, et silma hoitakse peal McLareni sõitja Lando Norrisel.

Paberi peal tundub Red Bulli tulevikuga kõik selge. 26-aastast Verstappenit seob tiimiga leping kuni 2028. aastani ning kuigi tiimikaaslane on lahtine, siis on avalikkusele üritatud jätta muljet, et praegune abimees Sergio Perez jätkab sel kohal ka tulevikus.

Seda tunnistas ka Red Bullis nõunikuna töötav, kuid tegelikult taustal olulisi niite tõmbav Marko, et Perez on end hooaja esimestel etappidel tõestanud. Kuigi mehhiklase ja Verstappeni vahel on varasemalt olnud teatud hõõrumisi, siis Marko kinnitas, et praegu on kõik parimas korras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles