Taaskord USA presidendiks pürgiv Trump sai F1-lt ninanipsu (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Endine USA president Donald Trump.
Endine USA president Donald Trump. Foto: JOE RAEDLE / Getty Images via AFP

Järgmiseks USA presidendiks kandideeriva Donald Trumpi plaanid F1-sarja Miami GP ajal said tagasilöögi.

Trump pidi väisama Miamis toimuvat F1-etappi laupäeval, mil seal toimub hooaja teine sprindisõit. Ta ei kavatsenud spordivõistlust ainult meelelahutuse pärast külastada, vaid plaanis oli ka valimiskampaania, mille üheks korraldajaks oli Trumpi tugev toetaja Steven Witkoff.

Viimane püüdis Trumpi heaks korraldada rahakogumisüritust. Kõik toimunuks Miamis, kuna tegemist on Florida osariigi keskusega ja olulise ringkonnaga Trumpi presidendikampaanias. Raha oleks kogutud Trumpi valmiskampaaniaks praeguse presidendi Joe Bideni vastu.

Washington Posti teatel oli Witkoff broneerinud endale Miami GPks aluse, kuhu müüs pileteid 250 000 dollari eest. Kui vastav informatsioon korraldajateni jõudis, siis anti kiiresti kõigele eitav vastus.

«Kui see on tõsi, siis peame teatama, et teie õigus nimetatud alust kasutada tühistatakse ja te ei ole üritusele praegusel hetkel oodatud,» vahendas Washington Post korraldajate sõnu.

Miami GP korraldajad said üldse Trumpi visiidist suursündmusele teada USA salateenistuse kaudu, kes kaitseb endist USA presidenti. Viimased võtsid turvalisuse tagamiseks korraldajatega ühendust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles