Hamiltoni vend varjas pere eest suurt saladust: ma pole endale andestanud (1)

Postimees Sport
Copy
Lewis Hamilton (seljaga) ja vend Nicolas Hamilton 2017. aastal.
Lewis Hamilton (seljaga) ja vend Nicolas Hamilton 2017. aastal. Foto: ANDREW BOYERS / REUTERS / Scanpix

Seitsmekordse F1 maailmameistri Lewis Hamiltoni noorem vend Nicolas tunnistas, et tal oli mõni aasta tagasi suur hasartmängusõltuvus. Võlad kasvasid nii suureks, et ta oli sunnitud maha müüma venna kingitud luksusauto.

32-aastane Nicolas Hamilton on Lewis Hamiltoni poolvend, kes tulevase F1 maailmameistri karjääri algusaegadel ka palju venna kõrval figureeris. 2017. aastaks oli ta langenud aga sõltuvuse küüsi.

Mehe teekond hasartmängudeni algas väikesest, kahenaelasest panusest Arsenali võidule. Sama päeva õhtul möllas ta juba netikasiinos ja võidusummad olid suured, räägib ta oma elulooraamatus «Now That I Have Your Attention».

Nicolas Hamilton ütles oma intervjuus ajalehele The Times, et kerge teenistus pani teda aina rohkem tahtma. Peagi õnn pöördus ning ühel hetkel oli ta võlgade katteks sunnitud müüma Mercedes C63, mille oli talle vähem kui aasta tagasi kinkinud Lewis Hamilton.

Sellise sentimentaalse kingituse sundmüüki panek oli pöördepunktiks ja Nicolas Hamilton keeras hasartmängudele selja. «Ma pole seda endale kunagi andestanud. See hävitas mind ja oli tõeline äratuskell,» rääkis ta The Timesile.

Nicolas Hamiltonil diagnoositi pooleteiseaastaselt püsiv kesknärvisüsteemi kahjustus, mille tagajärjeks on füüsiline mahajäämus. Ta läbis võõrutusravi Inglismaal asunud kliinikus ning avaldas, et polnud venna kingitud auto võlakatteks müümisest varem rääkinud.

Alles hiljuti külastas ta Las Vegase kasiinot ning mängumasinad ei tõmmanud teda üldse. The Timesi andmeil pole vendade suhe enam nii lähedane kui varem, kuid nende suhe on endiselt hea.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles