Chelsea vallandas Luiz Felipe Scolari

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea vallandas peatreener Luis Felipe Scolari.
Chelsea vallandas peatreener Luis Felipe Scolari. Foto: AP / Scanpix

Inglismaa meistriliiga jalgpalliklubi Chelsea vallandas brasiillasest peatreeneri Luiz Felipe Scolari.

Chelsea koduleheküljel selgitati vallandamist sooviga säilitada võimalus võistelda karikate nimel, mida klubil on veel võimalik sel hooajal võita.

2002. aastal Brasiilia koondise maailmameistritiitlini tüürinud Scolari asus Chelsea ette otsa möödunud aasta juunikuus, vahetades välja Avram Granti.

Praegu paikneb Chelsea Inglismaa meistriliigas neljandal kohal, kaotades liidrile Machester Unitedile seitsme punktiga. Uue treeneri leidmiseni juhendab klubi seni Scolari abilisena tegutsenud Ray wilkins.

«Felipe tõi klubisse palju positiivsust ja mõnes mõttes tunneme kõik suurt kurbust, et meie koostöö nii kiiresti lõppes,» seisis Chelsea avalduses. «Paraku ei vastanud meeskonna esitus ja tulemused hooaja tähtsamatel hetkedel meie ootustele.»

Avalduses seisis ka, et uue treeneri otsingud juba käivad.

Scolari polnud ainus Inglismaa meistriliiga treener, kelle vallandamine täna ilmsiks tuli – Portsmouth vallandas kehvade tulemuste tõttu peatreener Tony Adamsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles