Uskumatu seeria jätkub: 268 päeva ja ei ühtegi kaotust

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Leverkuseni Bayer on tänavu ülivõimas.
Leverkuseni Bayer on tänavu ülivõimas. Foto: IMAGO / Jerry Andre / SCANPIX

Euroopa hetke kuumima vutitiimi Leverkuseni Bayer uskumatuna näiv kaotusteta seeria jätkus ka täna, kui Saksamaa jalgpalli kõrgliiga 32. voorus oldi 5:1 üle Frankfurdi Eintrachtist.

Juba kaks nädalat tagasi riigi meistritiitlit kindlustanud Bayeri eest tegid võõral väljakul skoori kapten Granit Xhaka, Patrick Shick, Ezequiel Palacios, Jeremie Frimpong ja Victor Boniface. Eintrachti tabamuse eest hoolitses Hugo Ekitike.

5:1 võidust muljet avaldavamgi on aga tõsiasi, et tänavu klubi ajaloo esimese meistritiitli teeninud Bayer pole sel hooajal pidanud endiselt vastu võtma ühtegi kaotust. Kõikide sarjade peale ollakse kaotuseta 48 kohtumist ehk nende ideaalne seeria on kestnud juba 268 päeva.

Rutates asjadest ette ja mõeldes n-ö ideaalsest hooajast, siis tänavu on Leverkusenil jäänud pidada veel neli kuni viis mängu. Sõltuvalt, kas nad jõuavad Euroopa liigas finaali või mitte. Poolfinaali avamängus oldi AS Romast igatahes 2:0 üle. 

Puht tehniliselt tundis Leverkuseni klubi viimati kaotusekibedust 29. juulil, mil hooajaeelses kontrollmängus jäädi 0:1 alla hispaanlaste Real Sociedadile. Kui võtta arvesse ainult ametlikke kohtumisi, siis pärineb nende viimane allajäämine Bundesliga mullusest viimasest voorust, kui 0:3 kaotatu Bochumile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles