Flora otsustas skandaali keskmesse sattunud Vassiljevilt kaptenipaela võtta (8)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Konstantin Vassiljev enam Flora kaptenipaela ei kanna.
Konstantin Vassiljev enam Flora kaptenipaela ei kanna. Foto: Eero Vabamägi

FC Flora peatreener Norbert Hurt selgitas pärast magusat 1:0 võitu FCI Levadia üle senise kapteni Konstantin Vassiljevi personaalküsimust.

Alates 2019. aastast Flora kapteniks olnud Vassiljev sekkus eilses kohtumises vahetusest, ent sai valitseva Eesti meistri fännidelt karmi vilekoori. Ta sekkus väljakule kohtumise alguses kaptenipaela kandnud Rauno Alliku asemele.

Kaptenipael ei läinud aga Vassiljevi käevarrele, vaid hoopis edasi Kristo Hussarile, kes on Flora varukapteniks, kui Allikut parasjagu väljakul pole. Olukorda kommenteeris pärast kohtumist Eesti ajakirjanikele ka Flora peatreener.

«Mis mul ikka kommenteerida on. Nii palju võin öelda, et kapteni staatuse kohta on otsus tehtud. FC Flora uus kapten on Rauno Alliku. Otsustasime mitte minna konflikti fännide ja rahvaga. Muus osas on Kostja meie mängija,» vahendas soccernet.ee Flora peatreeneri sõnu.

Vassiljev sattus Flora ja Eesti jalgpallikoondise fännide hambusse aprillis Õhtulehele antud intervjuu tõttu, kus ta kommenteeris Venemaa sõjalist sissetungi Ukrainasse. Toona ei suutnud endine Eesti koondise kapten mainitud sõjas poolt valida.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles