FOTO Maailmameistri treening lõppes veriselt

Postimees Sport
Copy
Frida Karlsson.
Frida Karlsson. Foto: Jeff McIntosh/AP/Scanpix

Rootsi murdmaasuusataja Frida Karlsson elas Rootsis suusatreeningul üle verise kukkumise. 24-aastane maailmameister ise viskas selle üle sotsiaalmeedias naljagi, sest täpselt aasta tagasi sai ta samuti treeningi verise vigastuse.

2019. aasta Seefeldi MMil naiste 4x5 km teatesõidus kulla võitnud Karlsson pikendas talihooaega Kesk-Rootsis Jämtlandis. Ligi 750 meetri kõrgusel merepinnast asuval Bruksvallarnas püsib lumi maas päris pikalt.

Nii saigi Karlsson minna veel äsja suusatreeningule, kuid libedal rajal lõppes see talle veriselt. «Tundub, et sellest on saamas traditsioon,» ütles Karlsson, viidates sellele, et aasta tagasi juhtus temaga sarnane õnnetus Östersundis.

Frida Karlsson.
Frida Karlsson. Foto: @fridakarlsson/Instagram

«See polnud nii dramaatiline, kui välja paistis. Algas uus treeningaasta,» kirjutas Rootsi tippsuusataja, kes alustas juba ettevalmistust uueks hooajaks. Järgmise aasta suur eesmärk on Norras Trondheimis toimuv MM.

Karlssonil puudub veel individuaalne kuldmedal tiitlivõistlustelt, kuid MMil on ta 2019., 2021. ja 2023. aastal tulnud viis korda hõbedale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles