Soosikukoorma Tartule jätnud Pärnu on kindel: sügisel taas eurosarja

Ville Arike
, reporter
Copy
Tartu ja Pärnu korvpallimeeskonnad pakkusid aasta tagasi põneva poolfinaalseeria. Palli pärast võitlevad praegugi Tartus jätkav Hendrik Eelmäe (paremal) ning suvel Kalev/Cramosse kolinud Mihkel Kirves (keskel, mullu Pärnus) ja Leemet Böckler (mullu Tartus).
Tartu ja Pärnu korvpallimeeskonnad pakkusid aasta tagasi põneva poolfinaalseeria. Palli pärast võitlevad praegugi Tartus jätkav Hendrik Eelmäe (paremal) ning suvel Kalev/Cramosse kolinud Mihkel Kirves (keskel, mullu Pärnus) ja Leemet Böckler (mullu Tartus). Foto: Kristjan Teedema

Tartu Ülikool Maks & Mooritsa korvpalli­meeskonna esindajad teatasid koduse hooaja alguses: kevadel on eesmärgiks meistritiitel! Kui võetud sihile soovitakse jõuda, tuleb end nüüd tõestama hakata.

«Kuivõrd ütlesime sügisel, et meie eesmärgiks on tiitel, on finaalikoht meile kindlasti tähtis. Madalaid eesmärke ei saagi seada,» lausub Tartu meeskonna spordidirektor Janar Talts poolfinaali eel. Nagu ka eelmisel hooajal, kohtuvad tartlased poolfinaalis Pärnu Sadamaga. Toona jäädi peale 3:2 ning põnevat matši võib loota nüüdki.

Pealtnäha ongi poolfinalistidest suurim pinge tartlaste õlul. Põhiturniiri tulemuste põhjal saadi teine asetus ja seega koduväljakueelis, samas pole Pärnu näol tegemist sugugi lihtsa vastasega. Ning nagu märgitud, on eesmärk ambitsioonikas, sest mullu ei saadud finaalis Kalev/Cramo vastu ühtegi võitu.

Tartu tegi koduse play-off’i eel julge käigu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles