JÄRELVAADATAV Eesti meistrivõistlused orienteerumissprindis

Postimees Sport
Copy

11. mail toimusid Haapsalus Eesti meistrivõistlused orienteerumissprindis. Postimees kandis võistlust üle otseülekandes ning praeguseks on see ka järelvaadatav.

Meeste konkurentsis võidutses kolmandat aastat Kenny Kivikas (14.08), kellele järgnesid 4 km pikkusel sprindirajal Sergei Rjabõshkin (14.41) ja Ats Sõnajalg (15.18).

Kenny Kivikas: «Tänane rada on kindlasti üks paremaid sprindiradu, mida ma Eestis olen jooksnud. Kiire jooksu juures pidi kogu aeg ülimalt valvel olema, et tähelepanematusest mõni viga sisse ei tuleks. Tundsin ennast füüsiliselt hästi. Rajameistri planeering oli tehniliselt ja füüsiliselt väga heas tasakaalus, see võistlus oli puhas nauding.»

Naiste konkurentsis võidutses Hannula-Katrin Pandis (15.17), kellele järgnesid 3,4 km pikkusel sprindirajal Margret Zimmermann (15.41) ja Kadri Kadakas (15.44).

Hannula-Katrin Pandis: «Rada pakkus palju põnevust ja ma ei saanud rajal olles sugugi kindel olla, et tegin alati parimad teevalikud. Kõhklemise kohti oli, aga märkimisväärseid vigu õnnestus vältida ja nüüd saan rõõmustada oma esimese individuaalse meistrikulla üle. Suur tänu rajameistrile, kes on teinud hiilgava töö, võin vaid ette kujutada kui palju tal tuli vaeva näha juba ainuüksi linnaruumi kasutamise kooskõlastustega, aga tulemus oli seda vaeva väärt!»

Kõikide tulemustega saab tutvuda SIIN.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles