Jelena Välbe ennustab USA-le musta tulevikku: seal on kõik p****s (10)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Jelena Välbe
Jelena Välbe Foto: Tairo Lutter

Venemaa suusaliidu president Jelena Välbe on veendunud, et lähima paarikümne aasta jooksul kukub nende suur rivaal USA täielikult kokku. 

Välbe andis nimelt Ria Novostile propagandamaitselise intervjuu, kus lahkas Lääne ühiskonnas eksisteerivaid probleeme. Nõnda rääkis omaaegne tippsuusataja, et kui kunagi USAd külastates tundus kõik seal nii muljet avaldav, siis praeguseks on olukord muutunud.

«Nüüd mõistan, et seal on täielikult p****s. Päriselt ka. Olen suhelnud nende inimestega, kes juba 1990ndatel sinna läksid – nad elavad katastroofi äärel,» väitis Välbe. «Seal elamisel pole mingeid hüvesid, pealegi domineerivad seal LGBT-seadused, transsoolised ja muu taoline.»

Venemaal on LGBTQ+ liikumine teatavasti keelustatud ning see on kuulutatud äärmusorganisatsiooniks.

Lisaks teadis Välbe välja tuua, et USAs lokkab kuritegevus peaaegu igal sammul. «Inimesed kardavad viia oma lapsi kooli. Lisaks veel narkootikumid ja migrandid: pätid tulevad ja varastavad, viivad kõik ära, kuid võimud ei saa midagi teha,» jätkas ta, misjärel leidis: «Teisalt on see hea: veel kakskümmend aastat ja siis teid enam pole. Kaevate endale ise hauda.»

Kommentaarid (10)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles