Kalev/Cramo jätkas purustuslainel, Rapla peatreener eemaldati

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kalev/Cramo mängijad.
Kalev/Cramo mängijad. Foto: Tairo Lutter

Valitsev Eesti korvpallimeister BC Kalev/Cramo ei andnud ka teises poolfinaalmängus Rapla Avis Utilitasele mingit sõnaõigust, võites kohtumise 110:66. 

Tallinna klubi pani täiskäigu sisse kohe algusest peale ja kümneminutilise mängu järel vaatas tabloolt vastu seis 27:11. Esimese veerandaja lõpus saadeti sealjuurest platsi kõrvalt minema ka Rapla peatreener Brett Nõmm, kes sattus sõnavahetusse peakohtunik Aare Hallikoga.

Pärast seda jätkus kõik aga vanaviisi. Kalev/Cramo jätkas võidumarssi, juhtides poolajaks 49:27 ja kolmanda veerandaja lõpuks 80:47.

Nõnda vaataski lõpusireeni kõlades taas tabloolt vastu kolmekohaline punktisumma (110:66). Meenutagem, et seeria avamängus olid Kalev/Cramo võidunumbrid 106:51. 

Võitjate resultatiivseim oli Manny Suarez 20 punktiga. Kahekohalise punktisummani jõudsid Kalev/Cramo leerist veel Leemet Böckler (15), Ben Shungu (15), Kregor Hermet (14), Tanel Kurbas (12), Grant Shephard (11), Mikk Jurkatamm (11) ja Rauno Nurger (10). Ainsa platsil käinud mehena piirdus vähemaga soomlane Severi Kaukiainen, kes viskas kahe minutiga kaks punkti. 

Jurkatamme puhul tasub esile tuua, et lisaks 11 punktile noppis ta ka 10 lauapalli ja jagas 10 korvisöötu ehk sai hakkama kolmikduubliga.

Rapla resultatiivseim olid Martin Paasoja 15 punktiga, Eric Hunter ja Volodõmõr Ševtšenko lisasid mõlemad omalt poolt 10 silma. 

Kolme võiduni peetava seeria kolmas mäng on kavas pühapäeval Tallinnas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles