VIDEO Tennisetähel läks silme eest mustaks ja ta saatis väljakul kõik sinnasamusesse

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Sofia Kenin.
Sofia Kenin. Foto: Guglielmo Mangiapane/Reuters/Scanpix

Sofia Keninil oli täna Roomas põhjust naeratada, sest ta alistas kõrgetasemelise turniiri teises ringis maailma üheksanda reketi Ons Jabeuri. Kaks päeva varem ei jõudnud Venemaal sündinud, ent USAd esindav tennisist sealset korraldust ja publikut aga ära kiruda. 

Kenin läks turniiri avaringis vastamisi kohaliku valgepalluri Lucia Bronzettiga. Pärast matši viiendat geimi, kui ameeriklanna oli 2:3 taga, hakkas Roomas kergelt tibutama, mille peale soovis Kenin, et vastasseis pannakse pausile. 

Matši peakohtunik ei tulnud aga sellele soovile vastu, mis ärritas Kenini. «P*** küll,» põrutas ta seepeale vene keeles, misjärel läks üle inglise keelele. «Kuradima lollid inimesed on ikka siin Itaalias.»

See vihapurse jõudis ka telekaamerasse ning tribüünidel istunud inimesteni, kes hakkasid seejärel Kenini välja vilistama. Tennisistil oli aga publikulegi vastus olemas. «Käige p****,» hüüdis ta neile paar pallivahetust hiljem. 

Lõpuks õnnestus Keninil (WTA 58.) tekkinud viha kanaliseerida enda mängu. Ta võitis matši Bronzetti (WTA 48.) vastu lõpuks kindlalt 6:3, 6:2 ning oli täna teises ringis 7:5, 2:6, 6:4 üle ka Ons Jabeurist (WTA 9.).

Kolmandas ringis tuleb talle vastu kas slovakitar Rebecca Šramkova (WTA 120.) või britt Katie Boulter (WTA 28.).

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles