Tänak selgitas, miks on Portugalis vahed nii pisikesed

Copy
Foto: Hyundai Motorsport GmbH

Portugali MM-rallil on esimese üheksa kiiruskatse järel kõrges mängus neli sõitjat, kes mahuvad 5,4 sekundi sisse. Ott Tänaku sõnul on asi selles, et eilsed katsed olid kõikidele tuttavad, mistõttu oli raske märkimisväärset vahet sisse teha.

Tänasele võistluspäevale läheb esikohalt Kalle Rovanperä, kes edestab Sébastien Ogier'd (+1,0), Takamoto Katsutat (+4,7) ja Tänakut (+5,4). Teised Hyundai mehed Dani Sordo (+17,9) ja Thierry Neuville (+18,1) pole samuti seitsme maa ja mere taga.

Tänak kostis Lõuna-Korea autotootja tiimi pressiteenistuse vahendusel, et tal oli eile probleemivaba päev, mis oli kindlasti väga hea. «Teisalt ei leidnud me kordagi autos seda tunnet, mida oleks vaja olnud. Pingutasin palju, aga kõik ei läinud nii, nagu ma tahtsin. Auto tasakaal on paigast ära. Vaatame, mida saame kahe võistluspäeva vahel muuta.»

Täna on Portugalis kavas järgmised üheksa kiiruskatset, nende hulgas läbitakse kaks korda 37,24 km pikkust legendaarset Amarantet, mis on MM-hooaja üks pikemaid katseid. Rallipäev algab kell 10.05 ja seda saab jälgida SIIT.

Tagasi üles