Surm segas Portugalis Katsuta keskendumist

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Takamoto Katsuta
Takamoto Katsuta Foto: McKlein / Toyota Gazoo Racing

Toyota sõitja Takamoto Katsuta avaldas pärast Portugali MM-rallit, et üks tema pereliige suri esmaspäeval, mistõttu oli tal võistlusele raske keskenduda.

Tõusva päikese maa roolikeeraja alustas Portugalis väga hästi ning oli pärast esimest täispikka võistluspäeva ehk üheksat kiiruskatset kolmas, kaotades liidrikohta hoidnud Kalle Rovanperäle vaid 4,7 sekundit.

Kuigi laupäeval polnud Katsuta enam kiiremate hulgas ja ta langes korraks poodiumilt välja, viis Rovanperä väljasõit ta tagasi kolmandaks. 12. katsel sai aga pjedestaalilootus otsa, kuna jaapanlase auto parem tagavedrustus läks katki.

«Nädalavahetus tervikuna on eilse katkestamise pärast pettumus,» sõnas Katsuta punktikatse finišis. «Kaotasin esmaspäeval ühe pereliikme, mistõttu oli siin keeruline keskenduda. Aga kuna terve mu pere võitles, siis tuli ka minul võidelda. Tahtsin tema mälestuseks hea tulemuse teha, aga loodetavasti õnnestub see järgmine kord.»

MM-hooaeg jätkub 30. mail algava Sardiinia etapiga.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles