Eesti võõrustab Euroopa Liidu meistrivõistlusi võistlustantsudes

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma-Leena Koger ja Vladislav Inostrantsev.
Emma-Leena Koger ja Vladislav Inostrantsev. Foto: Fotosioon

20.-22. aprillini toimub Audentese spordihallis tantsufestival Vana-Toomas Trofee 2012 - võistlustantsude maailmakarika etapp ning Euroopa Liidu meistrivõistlused võistlustantsudes. Sündmusele oodatakse võistlustantsu paremikku kogu Euroopast.

Võistluste korraldaja, Eesti Tantsuspordi Liidu asepresidendi Ivo Kappeti sõnul on tegemist aasta kõige kõrgetasemelisema  tantsuspordivõistlusega Eestis. «Euroopa Liidu meistrivõistlused toovad Tallinnasse mitmeid maailma võistlustantsu edetabeli tippe, kellele pakuvad konkurentsi meie enda parimad, teiste seas ka tänavused Eesti meistrid Ladina-Ameerika tantsudes, Vladislav Inostrantsev ja Emma-Leena Koger» ütles Kappet. Tema sõnul käib kolme päeva jooksul Audentese spordihalli ehitatavalt suurelt tantsupõrandalt läbi üle 800 tantsupaari 13 riigist.

Lisaks Euroopa Liidu meistrivõistlustele peetakse aprilli eelviimasel nädalavahetusel Audentese spordihallis ka Ladina-Ameerika ja standardtantsude maailmakarika etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles