VIDEO Manchester Unitedi kodustaadion andis paduvihmale järele, fännid ujutati üle

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Pühapäeval oli Old Traffordil kaks võitjat – vihm ja Londoni Arsenal – ning kaks kaotajat: Manchester United ja nende kodustaadioni katus.
Pühapäeval oli Old Traffordil kaks võitjat – vihm ja Londoni Arsenal – ning kaks kaotajat: Manchester United ja nende kodustaadioni katus. Foto: DAVE THOMPSON

Tuleb välja, et Manchester Unitedi jalgpalliklubi vajab remonti nii selle otseses kui ka kaudses tähenduses.

20-kordne Inglismaa meister võõrustas eile Premier League'is Londoni Arsenali ja kaotas neile Leandro Trossardi väravast 0:1.

Selle tulemusena hoiab võistkond kaks vooru enne lõppu liigas kaheksandat kohta, mis klubi fännidele mõistagi rahuldust ei paku. Nõnda nõuavadki nad, et United suure osa oma meeskonnast välja vahetaks. 

Väljavahetamist vajab aga ka klubi legendaarne kodustaadion Old Trafford, mille katus eilse paduvihma ajal järele andis.

Nõnda tuligi osal varju all istunud fännidel ühtäkki vihmasahmakate eest põgeneda. Millisest üleujutusest päriselt jutt, ilmestab allolev video.

Old Traffordi kehvale seisukorrale juhiti tähelepanu ka hooaja eel, kuid siis ütles klubi juhtkond, et kuigi renoveerimistööd on neil kavas, ei tehta neid hooaja käigus. Nõnda tuligi fännidel eile märjaks saamisega leppida.

Naastes aga kohtumise tulemuse juurde, siis Arsenali 1:0 võit tähendab, et Inglismaa tänavune jalgpallimeister selgub viimases voorus. Nimelt hoiab Londoni klubi praegu tabelis liidrikohta, kuid Manchester City jääb ühe vähem peetud mängu juures neist maha ühe punktiga. 

City mängib kõnealuse kohtumise Tottenhamiga järgi teisipäeval, viimases voorus kohtuvad nemad West Hamiga, samal ajal kui Arsenal võõrustab Evertoni.

Standings provided by Sofascore
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles