Otepääl tuleb taas MK-etapp ja Ilves saab jälle rahvast hullutada

Ville Arike
, reporter
Copy
Rahvas tervitab Kristjan Ilvest pärast õnnestunud hüppevõistlust Otepääl.
Rahvas tervitab Kristjan Ilvest pärast õnnestunud hüppevõistlust Otepääl. Foto: Tairo Lutter

Eesti spordiaasta algas võimsalt. Marten Liiv ja Aleksandr Selevko võitsid EM-medali. Kristjan Ilves hullutas rahvast ja tõusis Otepääl kahel korral poodiumile. Korvpallikoondis alistas Leedu. Nüüdseks on selgunud, et Ilvesele saab meie talvepealinnas kaasa elama minna ka tuleval talvel.

Suusakahevõistluse MK-etapi nädalavahetuse näol oli tegemist aasta senise võimsaima koduse spordisündmusega – korvpallurite edu oli samuti võimas, aga mäng kestis «ainult» paar tundi –, sest see toimus kolmel päeval järjest ja Ilves oli maailma paremiku kohal olles kõigil päevadel kõige kõrgemate kohtade konkurentsis. On tõenäoline, et midagi sellest võimsamat järelejäänud aasta enam ei pakugi.

Seetõttu on vahva, et Sloveenias Portorožis peetud Rahvusvahelise Suusaliidu (FIS) tehnilise komitee koosolekul lülitati Otepää etapp ka järgmise hooaja MK-sarja. See toimub 7.–9. veebruarini 2025. Suusaliidu pressiteate kohaselt ootab taas kolm eriilmelist päeva: esimesel võisteldakse ühisstardist, teisel Gunderseni meetodil ning kolmandal mullu kasutusele võetud kompaktvõistlusel.

«Väga tore uudis!» ütles Ilves rõõmsalt teate peale, et ka tuleval talvel saab Otepääl võistelda.

Märksõnad

Tagasi üles