Onlyfansitar nõuab skandaalselt profimängijalt jalamurru tõttu valuraha

Postimees Sport
Copy
Sophie Hall
Sophie Hall Foto: @sophiesselfies224/Instagram

Onlyfansi keskkonnas täiskasvanute sisu tootev modell Sophie Hall kaebas Ameerika jalgpalli profiliiga NFLi mängija Tyreek Hilli kohtusse, sest viimane olevat eelmisel aastal toimunud treeningul murdnud tema jalaluu. 34-aastane naine nõuab nüüd profimängijalt üle 45 000 euro valuraha.

Modell sõnul osales tema 10-aastane poeg eelmisel suvel NFLi klubi Miami Dolphinsi mängija Hilli koduaias toimunud Ameerika jalgpalli treeningul. Naine olevat korduvalt kehastunud kaitsemängijaks ning ühel juhul ajas ta mehe tasakaalust välja, mis valmistas talle piinlikkust. Seepeale tahtis ta Hallile kätte maksta ja ründas teda naise sõnul purustava jõuga.

Hill ei salga, et selline n-ö treening toimus, kuid tema sõnul komistas Hall lihtsalt koera otsa ning just see põhjustas jalamurru. Naine nõuabki nüüd õiglust kohtust ning tahab, et sportlane näitas nendevahelisi privaatsõnumeid ja avalikustaks aias olnud valvekaamerate salvestused.

Tyreek Hill on kõmumeedias figureerinud varem mitmel juhul. Väidetavalt sai ta 2023. aastal kolm korda isaks, kuid ühegi nende laste emaks polnud tema seaduslik abikaasa.

Mullu teatas Hill, et sooviks pärast profikarjääri kätt proovida pornomaailmas. Seepeale ulatas talle lahkelt käe oma ala spetsialist.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles