Soome hokifännid jõid Finnairi lennuki tühjaks (2)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Finnairi lennuk. Pilt on illustratiivne.
Finnairi lennuk. Pilt on illustratiivne. Foto: Kristjan Teedema

Kuigi võiks arvata, et Soome lennufirma Finnair teab, millised nende hokifännid on, siis natukene on neil siiski arenguruumi.

Nimelt läks täna hommikul kell 9.40 Helsingist Praha suunas väljunud lennul nõnda, et raudlinnu teenindaval personalil tuli poole õhusõidu pealt hokisõpradest reisijatele teatada, et kogu pardal olnud alkohol on otsa saanud. 

Iltalehtiga suhelnud stjuuardi sõnul olid nad väikestviisi joomapeoks küll valmistunud, tuues pardale ka lisabaari, kuid sellest hoolimata sai neil õlu otsa juba lennuki esimeses osas: näiteks üks spordifänn oli kohe tellinud kuus kesvamärjukest korraga.

Nõnda ei jäänud tagapool istunud hokisõpradel muud üle, kui viskit tellida. See lahendus neile siiski alternatiivina sobis. Poole reisi pealt jäid aga kõik pardalviibijad pika ninaga, kui selgus, et kogu lennukis olnud alkohol oli ära joodud.

Sel oli mõistagi ka oma mõju WC-järjekordadele, mis venisid väga-väga pikaks. Eriti õnnetult läks aga ühel hokisõbral, kes suures joomishoos suutis enda passi ära kaotada...

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles