FOTOD Teletäht kadus ootamatult ekraanilt, põhjuseks verine õnnetus

Copy
Laura Woods
Laura Woods Foto: JASON CAIRNDUFF / Action Images / Reuters / Scanpix

Inglismaa jalgpallireporter Laura Woods kadus televaatajate üllatuseks ootamatult ekraanilt. Nüüd selgitas 36-aastane naine, et põhjuseks oli koduseinte vahel juhtunud verine õnnetus.

Woodsi kohta olid hakanud tiirlema juba erinevad kuulujutud, et miks küll populaarne teleajakirjanik äkitselt teleekraanidelt kadus. Et kõik jutud kummutada, avaldas ta lõpuks tõe oma sotsiaalmeediakontol.

Woods postitas endast Instagrami karmi foto ja teatas enne seda, et nõrganärvilistel ei tasuks järgnevaid fotosid vaadata. Naisel oli piltidel silmanurgas veritsev haav ja ka nägu oli verine.

Naine selgitas, et sai vigastada näiliselt süütult koduseid toimetusi tehes. Talle kukkus nimelt pähe lambivari, kui padjasõja käigus keegi padjaga lampi tabas.

Ta tänab oma lähedasi kiire tegutsemise eest seoses õnnetusega ning jagab kiidusõnu tema eest hoolitsenud arstidele.

Woods on läbi ja lõhki teleajakirjanik, kes on oma karjääri ehitanud alates käskjalast kuni produtsendi ja saatejuhini. Ta on üks Briti kuulsamaid jalgpallireportereid, olles töötanud ITVs ja TNTs ning juhtinud otseülekandeid Premier League'i ja Meistrite liiga kohtumistelt.

Mõne kuu eest sai selgeks, et naist mitu aastat ahistanud ja jälitanud fänn mõisteti reaalselt vangi. Ahistaja oli lubanud tappa naise koera ning ta jälitas Woodsi koduukseni ja saatis talle häirivaid pakke. Jälitaja mõisteti 14 kuuks trellide taha.

Märksõnad

Tagasi üles