Pariisi olümpiamängudest unistanud Eesti vollepaar lõpetab koostöö

Copy
Mart Tiisaar (vasakul) ja Kusti Nõlvak.
Mart Tiisaar (vasakul) ja Kusti Nõlvak. Foto: Facebook @nolvaktiisaarvolley

Eesti parim meeste rannavolleduo Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar ei suutnud Pariisi olümpiamängudele kvalifitseeruda. Tänavuse hooajaga lõppeb ka meeste koostöö, teatas Nõlvak.

Eesti vollepaari lootus Pariisi olümpiamängudest kustus eile, mil Rahvuste karikasarjas ei õnnestunud finaalturniirile jõuda. Lätis toimuval finaalturniiril on mängus pilet suurele spordipeole, ent eestlastel sinna kvalifitseeruda ei õnnestunud.

«Eile lõppes üks teekond, mille saavutamisest olen unistanud juba väikese poisina. Pariisi olümpial Eesti rannavollet ei ole. Kõige rohkem on lihtsalt kahju, et nii kõik läks. Mind toetab teadmine, et ma andsin sinna jõudmiseks endast absoluutselt kõik, mis võimalik. Nii ettevalmistustel kuni viimaste punktide mängimiseni välja. Sisse ei jäänud midagi ja ühtegi kahetsust mul sel teel ei ole. Leian, et kui juba unistada, siis suurelt – sõltumata lõpptulemusest on see teekond seda väärt,» lausus Nõlvak sotsiaalmeedias, kus tänas ka kõiki inimesi, kes on neid sellel pikal teekonnal toetanud.

Lisaks sellele kinnitas Nõlvak, et üheskoos Tiisaarega enam järgmisele olümpiatsüklile vastu ei minda. «Minul on suur soov tippvõrkpalli edasi mängida, areneda, kasvada, õppida, miks mitte ka natuke õpetada. Kas rannas või saalis, seda veel ei tea. Tervis ja keha on õnneks taas heas korras. On tekkinud aeg ja ruum uuteks väljakutseteks,» teatas Nõlvak.

Üheskoos jäi Nõlvaku ja Tiisaare jaoks parimaks 2022. aasta, mil MMil jõuti veerandfinaali ja EMi 16 parema hulka. Nad tunnistati ka korduvalt Eesti parimaks rannavolleduoks.

Tagasi üles