VIDEO Sõitja ootas tund aega, et ta rajalt välja puksinud konkurendile lõuga anda

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Ricky Stenhouse jr löömas Kyle Buschi.
Ricky Stenhouse jr löömas Kyle Buschi. Foto: Video kuvatõmmisest.

Põhja-Carolina osariigis toimus sel nädalavahetusel Nascari All-Star ehk show-sõit, mis lõppes aga väga-väga tuliselt.

Kõik sai alguse võistluse teisel ringil, kui Ricky Stenhouse jr ja Kyle Busch ei mahtunud kõrvuti rajale ära. Väidetavalt oli Busch see, kes Stenhouse'i masinale külje pealt sisse sõitis, mille tulemusena viimane vastu rajapiiret põrkas, masinat kahjustas ja rajapervele jäi.

Stenhouse'il õnnestus küll boksi veereda, kuid seal ronis ta masinast välja ja läks jalamaid Buschi võistkonna veokite juurde, et konkurenti ootama jääda. 

Kui võistlus 198 ringi ehk veidi enam kui tund aega hiljem lõppes, ilmuski Busch lõpuks sinna ning Stenhouse asus temaga kohe arveid klaarima. Esiti piirduti küll sõnadega, kuid kui Busch ei soovinud süüd omaks võtta, otsustas Stenhouse teda rusikahoobiga kostitada. 

Selle peale puhkes kahe tiimi vahel korralikum rüselus, kus hoope jagati paremale ja vasakule. Nascari sari on kogu intsidendi võtnud uurimise alla ja lubanud osalisi karistada.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles