Britid peatasid absoluutseks maailmameistriks kroonitud Ussõki litsentsi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Oleksandr Ussõk.
Oleksandr Ussõk. Foto: Frank Augstein

Sajandimatšis triumfeerinud Oleksandr Ussõk tõusis esimeseks kolme meistrivööd omavaks raskekaalu poksijaks. Järgmist võitlust peab ta siiski veidi ootama.

Ussõk alistas kohtunike otsusega raskekaalu meistrite vastasseisus Tyson Fury. Ukrainlane teenis küll võidu, ent sai ise samuti kõvasti klobida. Just sellest on tingitud tema sunnitud võistluspaus.

Nimelt otsustas Suurbritannia poksikomisjon peatada Ussõki poksilitsentsi 2. juulini. Just selline informatsioon on leitav BoxReci portaalist.

Ussõk peab nõnda korralikult sajandimatšis saadud vigastustest taastuma ja läbima erinevad uuringud. Kui kõik läheb korrektselt, siis tema litsents taastatakse.

Seejuures pidi Ussõk pärast matši ka haiglat külastama, kus talle tehti kohe erinevad uuringud. Ringi käis ka kuulujutt, et Fury olevat oma löökidega ukrainlase lõualuu murdnud, siis matšipromootor Oleksandr Krasjuk tõmbas nendele kiiresti vee peale.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles