VIDEO Mbappéga pidutsenud klubikaaslane võib kinga saada

Karl Mihkel Eller
Copy
Ousmane Dembélé (vasakul) ja Kylian Mbappé.
Ousmane Dembélé (vasakul) ja Kylian Mbappé. Foto: Franck Fife / AFP / Scanpix

Ei ole möödas kaua aega, mil sai ametlikult selgeks, et ründeäss Kylian Mbappé lahkub hooaja lõppedes Pariisi Saint-Germainist. Seepärast on prantslane viimastel nädalatel rohkem Euroopa kevadilmasid nautinud, kui pallimurul aega veetnud. Cannes'i filmifestivalil pidutses temaga koos klubikaaslane Ousmane Dembélé, kes võib aga ootamatult tööta jääda ja peab otsima uut koduklubi.

RMC Sport teatel soovib klubi peatreener Luis Enrique Dembéléga koostöö lõpetada, kuna käis ööl vastu hooaja viimast liigamängu Kylian Mbappéga pidutsemas. Kuigi Mbappé ja Dembélé puhkus sai klubi heakskiidu, siis ei kuulunud kokkuleppesse ühe või kahe ööklubi külastamine, mida mängumehed siiski tegid.

Pole saladus, et PSG hooaeg saab läbi, kui Meistrite liigast välja langetakse. Siis saavad staarid vabamalt hingata ja ei pea ilmtingimata igast treeningust osa võtma ning kokkuleppel klubiga saavad ka mõnel mängupäeval puhata.

Kuid kohaliku meedia andmeil jätab peatreener Enrique Dembélé ja Mbappé laupäeval toimuvast karikafinaalist Lyoni Olympique vastu eemale. Kui viimasele pole see eriline pauk, sest ta on niikuinii klubist lahkumas ja siirdub ilmselt Madridi Reali, siis Dembélé mängud võivad PSGs samuti mängitud olla.

«Valmistun selleks, et Ousmane Dembélé sel suvel lahkub. Mbappést saame veel aru, see ongi tema puhkus. Aga see, et näeme Dembélét nendes videotes, et me näeme teda Cannes'is pidutsemas, on see täiesti ebanormaalne,» tõdes ajakirjanik Daniel Riolo.

27-aastane Dembélé siirdus Barcelonast PSG ridadesse alles eelmisel aastal. Tänavu jäi tema arvele 26 liigamängu, mille lõi kolm väravat. 11 Meistrite liiga kohtumises lajatas ta palli väravapostide vahele kaks korda.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles