FOTOD Sünge ja ilus! Vaata, millise autoga stardib eestlane WRCs

Postimees Sport
Copy
Selline näeb välja Robert Virvese tänavune võistlusauto.
Selline näeb välja Robert Virvese tänavune võistlusauto. Foto: Instagram @robertvirves

Mai alguses selgus, et Eesti rallisõitja Robert Virves naaseb MM-sarja järgmisel nädalavahetusel Sardiinias. Täna avaldas saarlane, milline näeb välja tema võistlusauto.

Virves ja tema kaardilugeja Aleks Lesk istuvad Sardiinias Škoda Fabia RS Rally2 rooli, mille valmistab ette Hispaania tiim Race Seven. Eestlane saab autoga esimese tutvuse teha alles kohapeal, paar päeva enne rallit. «Kilomeetreid tuleb vöö vahele vähe, aga nurisema ma ei hakka, see on palju parem kui kodus istuda. Eks mul tuleb lihtsalt võimalikult kiiresti vajaminev tunnetus kätte saada ja üritada oma kiirust näidata,» sõnas Virves 8. mail Postimehele.

Ta loodab pärast Sardiiniat startida veel ka Poola rallil ja kodusel Rally Estonial, mis tänavu, tõsi, MM-sarja ei kuulu.

Tunamullune juunioride MM-tiitel andis Virvesele 2023. aastal võimaluse kihutada Rally2-masinaga neljal rallil, millele ta omavahenditest lisas veel kaks. Tänavu lootis ta kihutada seitsmel-kaheksal MM-etapil – enamikul Euroopa omadel – kuid paraku lõi reaalsus kahe hooaja vahel karmilt haamriga pähe. «Üsna kähku sai selgeks, et päris nii ikkagi ei lähe,» viitas ta rahapuudusele.

Märksõnad

Tagasi üles