FOTO Tenniselegendist tehti Barbie nukk

Karl-Joosep Küngas
Copy
Venus Williams
Venus Williams Foto: Mattel / WME Sports Studio

Seitsmekordne naiste üksikmängu slämmivõitja ja endine maailma esireket Venus Williams pälvis suure au, kui temast valmistati Barbie nukk.

Barbie nukke tootev ettevõte Mattel soovib Williamsile pühendatud lelu valmistamisega pöörata tähelepanu naissportlastele enne Pariisi olümpiamänge. Tenniselegend on üks üheksast sportlasest, kes Mattelilt oma nuku saavad.

Williamsi nukk on riietatud valgesse tenniserõivasse ning kannab ka nokamütsi, millega ameeriklanna maailmas tuntust kogunud. Lisaks on tal kõrvas ehted ning käes üliväike tennisereket.

Venus Williamsile pühendatud Barbie nukk.
Venus Williamsile pühendatud Barbie nukk. Foto: AP/SCANPIX

«Ma ei suuda enda elu ette kujutada ilma spordita. Nüüd soovin noortele tüdrukutele olla eeskujuks, et nad saaksid samuti hindamatu kogemuse spordiga tegelemisest. Karjääri vältel saab iga sportlane aru, kui palju see võib meid õpetada ja tarkusi anda kogu eluks.

Selle nuku valmistamisega loodame noortes tüdrukutes taastada usku, et kõikidel on õigus enda unistusi püüda ja need ka teoks teha. Selle hulka kuuluvad ka unistused spordis,» lausus Williams.

Tagasi üles