WRCs tiitlit jahtiv ralliäss vahetas kaardilugejat

Copy
Yohan Rossel oli sunnitud MM-tiitlit jahtima teise kaardilugejaga.
Yohan Rossel oli sunnitud MM-tiitlit jahtima teise kaardilugejaga. Foto: Rita Franca / SIPA / Scanpix

Autoralli MM-sarjas püüab prantslane Yohan Rossel karjääri teist MM-tiitlit, ent sedapuhku WRC2 arvestuses. Punktitabeli liidrina pidi ta aga ootamatult kaardilugejat vahetama.

Alates 2022. aasta lõpust kihutas Rossel koos kaardilugeja Arnaud Dunand'ga. Üheskoos võideti WRC2 arvestuses kolm MM-rallit, ent nüüdseks on koostöö lõppenud. Seejuures lõpetas koostöö kaardilugeja ise.

«Pärast peaaegu kaht aastat Yohan Rosseliga olen otsustanud isiklikel põhjustel selle teekonna katkestada. See koostöö oli vürtsitatud nii kõrg- kui ka madalpunktidest, aga ennekõike saime unustamatu kogemuse. Aitäh talle tehtud töö ja saavutatud võitude eest, mis jäävad igaveseks meelde. Soovin talle tulevikuks kõike paremat.

Samuti tänan Citroëni rallimeeskonda nende professionaalsuse eest. Saime kogeda mitmeid mitmeid suurepäraseid hetki,» teatas Dunand.

MM-sarjas hakkab Rosselile kaarti edaspidi lugema Benjamin Boulloud, kes tegi senini koostööd teise prantslase, Yoann Bonatoga. Boulloud ja Rossel on tegelikult ka varem MM-rallil osalenud, kui 2022. aastal teeniti Monte Carlos WRC2 arvestuses kuues koht.

Tagasi üles