Tennisemaailma kuumim paar on taas koos?

Postimees Sport
Copy
Stefanos Tsitsipas ja Paula Badosa.
Stefanos Tsitsipas ja Paula Badosa. Foto: Twitter @@TheTennisLetter

Mai alguses teatas Hispaania tennisetäht Paula Badosa (WTA 140.), et tema romantiline suhe kreeklasest ametivenna Stefanos Tsitsipasega (ATP 9.) on lõppenud. Nüüd tundub, et tuuled on taas pöördunud.

Mõned nädalad pärast ametlikku lahkuminekut on tennisistid end paljude poolehoidjate sõnul taas leidnud. Nad kõndisid käsikäes Monaco tänavatel ja istusid seejärel Tsitsipase luksusautosse ning kihutasid seitsme tuule poole.

Nõnda ongi paljud tennisesõbrad sotsiaalmeedias hämmingus, et äsja justkui lahku läinud paar taas koos aega veedab. Ühismeediast võis märgata, et üheskoos veedeti aega ka naiste tennise teise reketi Arõna Sabalenkaga. Nimelt käidi üheskoos loomaaias pingviine vaatamas.

«Pärast hoolikat kaalumist oleme Stefanosega otsustanud sõbralikult oma teed minna. Oleme jaganud teekonda, mis oli täis armastust ja õppimist. Üksteist austades oleme nüüdseks liikunud edasi, ent jäänud endiselt sõpradeks,» lausus Badosa mai alguses. Hetkel tundub, et mõne nädalaga on ikkagi olukord muutunud.

Tagasi üles