Rapla jäi enne otsustavaid pronksimänge lähedase kaotanud liidrita

Karl-Joosep Küngas
Copy
Rapla mängujuht Eric Hunter takistamas Robert Valge (palliga) läbimurret.
Rapla mängujuht Eric Hunter takistamas Robert Valge (palliga) läbimurret. Foto: Aivar Kütt

Eesti korvpalli meistrivõistlustel pronksmedaleid jahtiv Rapla Avis Utilitase meeskond jäi ilma meeskonna liidriks kerkinud Eric Hunterita.

Rapla teatas, et Hunter lahkub enne pronksiseeria otsustavaid kohtumisis Pärnu Sadamaga meeskonna juurest. Pressiteate vahendusel anti teada, et põhjuseks on ameeriklase lähedase inimese lahkumine.

«Täna peame tõdema, et meie keeruliselt alanud, kuid siis ülesmäge läinud hooaeg sai uue hoobi. Meeskonna juurest lahkub veel enne viimaseid mänge lähedase lahkumise tõttu Eric Hunter. Kahtlemata on see kogu meeskonnale suur kaotus. Eric kohanes Raplaga ja Euroopa korvpalliga iga kuuga järjest rohkem ja arenes üheks olulisemaks tegijaks aitamaks meeskond kevadel nelja parema võistkonna hulka.

Austame siiski Ericu otsust, avaldame kaastunnet ja soovime Ericule parimat edaspidiseks,» teatas Rapla meeskond sotsiaalmeedias.

25-aastane Hunter oli Rapla meeskonna üks liidritest. Eesti-Läti ühisliigas viskas ta 30 mänguga keskmiselt 10,1 punkti, jagas 3,7 korvisöötu ja võttis 2,7 lauapalli. Eesti meistrivõistluste play-off'is olid ameeriklase näitajad 15,6 punkti, 4,3 resultatiivset söötu ja 3,2 lauapalli.

Rapla meeskond jõudis eile Eesti meistrivõistluste pronksmedalitest ühe mängu kaugusele, kui võõrsil alistati 68:65 Pärnu Sadam. Hunter oli just võitjate resultatiivseim 17 silmaga. Rapla juhib kolmevõiduni peetavat seeriat 2:1.

Märksõnad

Tagasi üles