Kurjategijad tahtsid kuulsa klubi jalgpallurid sõelapõhjaks lasta

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kuuliaukudega auto. Pilt on illustratiivne.
Kuuliaukudega auto. Pilt on illustratiivne. Foto: REUTERS / DYLAN MARTINEZ / Scanpix

Prantsusmaa jalgpalliklubi Marseille kaks mängijat sattusid kurjategijate küüsi, kes kostitasid neid ka valanguga tulirelvast. Imekombel pääsesid jalgpallurid vigastusteta.

Marseille lõpetas Prantsusmaa kõrgliigas hooaja võiduga võõrsil Le Havre'i üle. Järgmisel päeval pidanuks kogu meeskond kohtuma Marseille' treeningkeskuses, ent sinna jäid ilmumata Kameruni poolkaitsja Jean Onana ja tema 23-aastane rahvuskaaslasest ründaja Faris Moumbagna.

Le Havre'ist asuvast hotellist lahkunud mehed istusid autosse, et sõita Marseille'sse. Enne treeningkeskusesse jõudmist varitsesid neid kurjategijad, kes auto ümber piirasid. Jalgpalluritel paluti sõiduvahend loovutada, ent Kameruni mängumehed ei kavatsenud jalga tänavale tõsta.

Antud tegevus vihastas kurjategijad välja ja nad alustasid auto pihta tulistamist. Pärast salve tühjakslaskmist lahkusid kurjategijad viivitamatult südmuskohalt.

Imekombel pääsesid mõlemad jalgpallurid vigastusteta. Seejuures avastas politsei auto ukselt koguni kaks auku, mis tähendas, et kuulid sisenesid küll sõiduvahendisse, ent ei tabanud kumbagi jalgpallurit. Nõnda võib öelda, et Onana ja Moumbagna on tõeliselt õnnesärgis sündinud.

Prantsusmaa politsei on alustanud uurimist ja otsib endiselt kurjategijaid.

Tagasi üles