Liverpooli tähtmängija hülgas oma firmamärgi

Postimees Sport
Copy
Mo Salah.
Mo Salah. Foto: DENIS BALIBOUSE

Liverpooli jalgpalliklubi egiptlasest ründaja Mo Salah on alati olnud tuntud kahe asja poolest: väravalöömise oskuse ja silmatorkava soengu poolest. Seda viimast aga enam pole. 

Nimelt otsustas 31-aastane edurivimees lõppenud hooaja järel juuksed maha ajada ning näitas oma uut, nii millimeetrist siilisoengut Instagramis ka fännidele.

Kuigi Salahi uus väljanägemine võib olla harjumatu, näib seegi rahvale meeldivat. Kõigest poole tunniga oli pildil 150 000 like'i, kahe tunniga oli see arv küündinud juba 630 000ni.

Nüüd tuleb Liverpooli ja Egiptuse koondise poolehoidjatel lihtsalt loota, et ühes juustega ei haihtunud ka ründaja väravalöömise oskus, kuigi kui tugineda minevikule - mis teatavasti ei garanteeri tuleviku tootlust - ei maksa seda ülemäära karta. 

2017/18 hooajal Liverpooli särgi selga tõmmanud Salah on seitsme hooajaga punaste särgis löönud 349 kohtumisega 211 väravat.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles