Värske tšempion tegi oma tulevikust rääkides seksistliku ja kohatu nalja (2)

Copy
Gian Piero Gasperini.
Gian Piero Gasperini. Foto: Paul Terry/Sportimage/Cal Sport Media/SCANPIX

Itaalia jalgpallitreener Gian Piero Gasperini jõudis kolmapäeval oma senise karjääri suurima triumfini, kui tüüris Itaalia tippklubi Bergamo Atalanta Euroopa liiga võitjaks. 

Pärast 3:0 võiduga lõppenud kohtumist – seda sealjuures Euroopa tänavuse kuumima vutitiimi, 51 kohtumist järjest kaotuseta olnud Leverkuseni Bayeri vastu – uuriti muuhulgas juhendajalt tema tulevikuplaanide kohta.

Nimelt saab tema leping Atalantaga selle hooaja järel läbi ning sahinate järgi olla teine saapamaa suurklubi, suurema rahakotiga Napoli teinud juhendajale ka pakkumise.

Selmet jätta küsimusele vastamata või anda mingi keerutav vastus, otsustas 66-aastane Gasperini vastata aga nõnda: «Mul tuleb sellest klubi presidendiga rääkida, kuid esmalt laske meil tähistada. Kui aga rääkida ideaalsest hetkest, mil lahkuda, siis oleks see praegu – võitjana.

Olen kummalises olukorras. Ütleksin, et see on veidi sama, kui sul on naine ja laps ning sa oled õnnelik, kuid ühel hetkel kõnnib sinust mööda imekaunis naine. Aga võib-olla polnud see päris hea analoog, mida tele-eetris kasutada.»

Selle viimase kommentaariga tabas juhendaja muidugi naelapead, sest säärane seksistlik ja kohatu nali ajas väga paljud inimesed Itaalias tagajalgadele. Nõnda ootabki üks osa nüüd Gasperini vabandust, teine tema otsust: kas ta jääb Atalantale truuks või mitte.

Tagasi üles