Meedia: Nõmme Kalju ründetähte jahivad mitmed välisklubid

Copy
Promise Oluwatobi Emmanuel David.
Promise Oluwatobi Emmanuel David. Foto: KaljuFC / Facebook

Eesti jalgpalli meistriliigas väga resultatiivselt esinenud Promise David on jäänud mitmele Taani kõrgliiga meeskonnale silma.

Pikakasvuline Kanada ründaja on sel hooajal löönud Eesti meistriliigas 12 kohtumisega 10 väravat ja jaganud ka kolm väravasöötu. Need näitajad on jäänud silma ka välisklubidele, kes soovivad sel suvel Nõmme Kalju tähtründaja mängijaõiguseid endale soetada.

Taani portaali Tipsbladeti teatel on Davidist huvitatud Nii FC Randers, Aarhus GF, Viborg ja Vejle. Neist esimene olnud Nõmme Kaljuga ka tõsisemalt kõnelustes ja väidetavalt on Eesti klubi soovinud mängija eest 500 000 eurot.

See, et Randers on väga huvitatud Davidi palkamisest, sai selgeks juba jaanuaris, mil Tipsbladeti teatel klubid esimest korda suhtlema hakkasid. Toona jäi tehing katki, ent huvi pole kuskile kadunud.

Seejuures on Randers ka varasemalt Eestist mängijaõiguseid soetanud. Näiteks osteti mullu sarnaselt Eestis FCI Levadia särgis väga resultatiivselt tegutsenud Ernest Agyiri mängijaõigused. Tänavu mängis ta Taani kõrgliigas 20 kohtumist, mille jooksul lõi ühe värava ja andis ka ühe väravasöödu.

Tagasi üles