FOTOD Soojendusvõistlusel karmi avarii teinud rallimees jääb WRC-etapilt eemale

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Roope Korhonen kihutas paar nädalat tagasi Portugalis, aga Sardiinia MM-etapp jääb tal vahele.
Roope Korhonen kihutas paar nädalat tagasi Portugalis, aga Sardiinia MM-etapp jääb tal vahele. Foto: Rita Franca/SIPA/Scanpix

Reedel algaval Sardiinia autoralli MM-etapil on Rally2 klassis võistlevatel Georg Linnamäel ja Robert Virvesel üks tugev konkurent vähem.

Esialgu oli üles antud ka soomlane Roope Korhonen, kes pidi aga võistlusest loobuma. 25-aastasele sõitjale sai saatuslikuks nädalavahetusel peetud koduste meistrivõistluste etapp.

Korhonen hoidis Turu piirkonnas peetud mõõduvõtul kolmandat kohta, kuniks ta kolmandal kiiruskatsel tegi tõsise avarii. Toyota GR Yaris Rally2st enam sai kahjustada rallimehe selg.

«Õnnetus juhtus väga suurelt kiiruselt. Mõtlesin, et targem oleks lasta end üle vaadata. Mu selg valutab. Mitme arsti sõnul oli mõistlik Sardiinia võistlus vahele jätta,» selgitas Korhonen pressiteates. «Tervis peab alati olema esikohal.»

Korhonen on tänavu kaasa teinud kahel MM-etapil. Rootsis oli ta Rally2 arvestuses neljas, Portugalis seitsmes.

Sardiinia MM-etapp algab reedel. Lisaks Ott Tänakule saab kaasa elada aste madalamal Linnamäele ja hooaega avavale Virvesele. JWRC kolmandale võistlusele läheb liidrina vastu Romet Jürgenson.

Tagasi üles