Kaunis reporter meenutas kriitikat: sa oled seal ainult tänu oma rindadele

Copy
Diletta Leotta.
Diletta Leotta. Foto: Zuma Press Wire/Fabrizio Carabelli/IPA Sport/SCANPIX

Pikaaegne jalgpallireporter Diletta Leotta on pidanud karjääri jooksul hakkama saama rohke negatiivse kriitikaga, mis puudutab tema välimust spordiareenidel.

Peamiselt Itaalia jalgpalliliigas reporterina töötav Leotta meenutas kohalikule väljaandele F oma karjääri algust. Ta pidi toime tulema peamiselt naistel saadud negatiivsete kommentaaridega.

«Klassikaline, mida mulle öeldi, oli nõnda: «Sa ei saa sedasi riietatult staadionile minna.»,» tõi 32-aastane itallanna leebema näite.

Säärased kommentaarid mõjutasid tema tööd eelkõige karjääri alguses. Nüüd on ta sellise vastukajaga harjunud, ent kohati ikkagi tekitab ebameeldivusi.

«Kõige ebameeldivam on see, kui mulle öeldakse, et olen siin tööl ainult tänu oma rindadele,» avaldas itaallanna. «Vastaksin sellele, et tegin endale õpingute käigus kraadi, mida ei saa keegi minult ära võtta.»

Leotta on Itaalia jalgpalliajakirjanikuna töötanud kümme aastat. Kuni 2019. aastani töötas ta peamiselt Itaalia esiliiga kohtumiste kajastamisega, ent viimased hooajad on ta töötanud kõrgliiga tegemistega.

Itaalia ajakirjanik on kihlatud Saksamaa väravavahi Loris Kariusega. Nende peres sündis ka möödunud sügisel esiklaps.

Tagasi üles