Dallas veel NBA finaali ei pääsenud, Dončići tiimikaaslase imeline seeria katkes

Copy
Luka Dončić (vasakul) ja Kyrie Irving.
Luka Dončić (vasakul) ja Kyrie Irving. Foto: Gareth Patterson / AP / Scanpix

NBA läänekonverentsi finaalis kaotas Dallas Mavericks neljandas mängus 100:105 Minnesota Timberwolvesile, kuid on nelja võiduni peetavat seeriat 3:1 juhtimas.

Kuigi külalised Minnesotast suutsid avaveerandil mõneks hetkeks 12-punktilise edumaa kasvatada, siis enamiku ajast kulges kohtumine ülimalt tasavägiselt. Otsustaval perioodil pääses Dallase klubi kahel korral punktiga ette, kuid otsustavat spurti ei suudetud pakkuda.

Kolmikduublile oli lähedal Timberwolvesi poolelt Anthony Edwards, kes viskas 29 punkti, noppis 10 lauapalli ja andis üheksa resultatiivset söötu. Võõrustajate poolel tegi tugeva kolmikduubli Luka Dončić, seda 28 punkti, 15 lauapalli ja kümne resultatiivse sööduga.

Dončići tiimikaaslasel ja 2016. aastal Cleveland Cavaliersiga NBA meistriks tulnud Kyrie Irvingu jaoks lõppes läinud ööl vinge seeria. Play-off’i mängudes, kus tema klubil on olnud võimalik saada otsustav võit ja vastane välja lülitada, oli Irving teeninud järjepanu 14 võitu, mida pole suutnud ükski teine NBA mängija.

Mavericks loodab seeria Timberwolvesi vastu ära otsustada viiendas mängus, mis toimub ööl vastu reedet, et pääseda NBA finaali, kus neid ootab ees suurepärases hoos Boston Celtics.

Tagasi üles