Tennisemaailmas sündis uus kuum paar

Copy
Anna Kalinskaja
Anna Kalinskaja Foto: Fabrizio Corradetti / LiveMedia / IPA / SIPA / Scanpix

Maailma teine reket Jannik Sinner kergitas pärast Prantsusmaa lahtiste alustamist saladuskatet oma eraelult. 22-aastane itaallane kinnitas, et on suhtes endast kolm aastat vanema Venemaa tennisisti Anna Kalinskajaga (WTA 25.).

Sinner kinnitas oma paaristaatust pärast esmaspäevast 6:3, 6:3, 6:4 võitu Christopher Eubanksi (ATP 46.) vastu pressikonverentsil. «Teate, mulle ei meeldi oma eraelust eriti rääkida. Aga jah, ma olen koos Annaga, kuid me hoiame kõike väga konfidentsiaalsena. Rohkem ma sellest ei räägi,» rääkis Sinner Itaalia meediale.

Noor Itaalia tennisist on oma eraelust rääkides olnud pidevalt privaatne, isegi enne oma esimest suure slämmi võitu aasta alguses Austraalias. 2020. aastast alates olevat ta olnud romantiliselt seotud Itaalia modelli Maria Bracciniga, kuid kuulujuttude järgi läks paar selle aasta alguses lahku.

Sinner kohtub täna Pariisis teises ringis kunagise maailma esikümnemängija, 37-aastase Richard Gasquet'iga (ATP 124.). Kalinskaja on samuti Prantsusmaa lahtistel kohal, naisüksikmängus oli ta avaringis võidukas.

Kalinskaja ja Sinner liituvad nüüd ATP ja WTA paaridega, kes on omavahel suhtes. Teiste seas Stefanos Tsitsipase (ATP 9.) ja Paula Badosaga (WTA 139.), kes on jälle koos.

Tagasi üles