Mike Tyson vajas lennureisil arstiabi

Copy
Mike Tyson (vasakul) Jake Paul (paremal) pressikonverentsil.
Mike Tyson (vasakul) Jake Paul (paremal) pressikonverentsil. Foto: SAM HODDE / AP / Scanpix

Poksilegend Mike Tysonil oli nädalavahetusel lennureisil terviseprobleeme. 58-aastane poksija ise on kinnitanud, et temaga on kõik korras ja eesootav võitlus Jake Pauli vastu pole väidetavalt ohus.

Intsident juhtus pühapäeval, kui Tyson lendas Miamist Los Angelesse. Umbes 30 minutit enne maandumist tabas Tysonit tervisehäda, mistõttu teatati Los Angelese lennujaamale, et ühel reisijal on terviseprobleemid ja pärast maandumist on vaja lennuki juurde meditsiinimeeskonda.

«Lennu ajal tuli teade, et otsitakse arsti – teade oli ekraanidel kõikidel reisijaistmetel. Tema oli esimeses klassis, aga me istusime varuväljapääsu juures. Stjuardess oli väga jutukas ja ütles, et arstiabi vajab üks oluline reisija ja seepärast tahame veenduda, et temaga on kõik korras,» rääkis üks samal lennukil viibinud inimene meediale.

Tysoni esindajad kinnitasid, et pool tundi enne maandumist tabas spordilegendi iiveldushoog ja pearinglus. «Ta on tänulik meditsiinitöötajatele, kes teda aitasid,» ütlesid esindajad.

Pärast intsidenti hakati meedias spekuleerima, et ehk satub nüüd kahtluse alla 20. juulile planeeritud poksimatš 27-aastase juutuuberist poksija Jake Pauliga, kuid Tyson kummutas need kahtlused. «Tunnen end nüüd 100-protsendiliselt hästi, kuigi ma ei vajaks sellist vormi Jake Pauli võitmiseks,» kirjutas Tyson sotsiaalmeedias.

Tyson on üks kõigi aegade edukamaid raskekaalu poksijaid, kuid lõpetas karjääri 2005. aastal. Pärast seda on ta naasnud poksiringi näidismatšideks ja ka erilisteks vastasseisudeks. Vähem kui kahe kuu pärast toimuv matš temast rohkem kui kaks korda noorema Pauliga toimub poksireeglite põhjal.

Tagasi üles