VIDEO Meeletult närvi läinud tipptennisist lagunes Prantsusmaa lahtistel koost (1)

Copy
Emotsioonide virvarr lõppes Andrei Rubljovi jaoks kaotusega.
Emotsioonide virvarr lõppes Andrei Rubljovi jaoks kaotusega. Foto: Yves Herman

Tennise Prantsusmaa lahtiste kuues asetus Andrei Rubljov langes konkurentsist juba 32 parema hulgas, kui kaotas Matteo Arnaldile (ATP 35.) 6:7, 2:6, 4:6.

Oma emotsionaalsuse poolest tuntud Rubljov ei hoidnud tundeid vaka alla ka itaallase vastu, kui läks korduvalt tohutult närvi, vaidles pukikohtunikuga ning peksis reketit nii vastu ennast kui ka väljakut.

Moskvast pärit tennisist sõnas mängujärgsel pressikonverentsil, et on oma käitumise üle pettunud. «Ma ei mäleta, et oleksin suure slämmi turniiril varem nii halvasti käitunud,» lisas ta.

Rubljovi sõnul polnud katalüsaatoriks erimeelsused pukikohtunikuga, vaid kasutamata jäetud võimalused. «Mul oli nii palju võimalusi, et juhtima minna ning hoidsin tundeid pidevalt enda sees. Kui Arnaldi mind teises setis teist korda murdis, siis kaotasin enesevalitsuse täielikult.»

Venelane lisas, et tegelikult oli tal oma närvide kontrollimisega raskusi juba avasetis. «Olin seisul 4:3 murdega peal ja 30:0 ees, kuid tegin paar väga rumalat viga ning lubasin vastasel mängu tagasi tulla. Teise seti alguses tegutsesin ainult emotsioonidele tuginedes ja pärast teist setti oli juba liiga hilja kohtumises midagi teha, sest Arnaldi mängis uskumatult hästi,» tunnustas ta vastast.

Märksõnad

Tagasi üles