VIDEO Premium liigas löödi hooaja üks kummalisemaid väravaid

Copy
Promise Oluwatobi Emmanuel David.
Promise Oluwatobi Emmanuel David. Foto: KaljuFC / Facebook

Jalgpalli Premium liigas oli täna kavas kaks kohtumist. Ühes neist, kus vastamisi läksid Narva Trans ja Nõmme Kalju, sai näha käimasoleva hooaja üht kõige kummalisemat väravat.

Narva oli koduväljakul 17. minutil asunud juhtima Leonardo Roloni väraast, kui vaid poolteist minutit hiljem «lõi» Kalju poolelt Promise David veidra värava. Nurgalöögist tulnud palli proovis karistusalast välja lüüa Transi kaitsja Mark Maksimkin. See tabas aga Promise Davidi pead ning sealt põrkas pall sisuliselt ristnurka ja seis oli viigis.

Kalju kahjuks nad aga rohkem väravaid selles kohtumises ei löönudki. Esimese poolaja lõpus ehk 38. minutil läks Narva Taaniel Usta väravast taas juhtima. Eduseisu kasvatas Zakaria Beglarišvili 60. minutil penaltist ja seitsmendal üleminutil vormistas lõppseisu 4:1 Sergo Kukhiandize ning nii sai Kalju hooaja teise kaotuse.

Tänases teises mängus tegi Tartu JK Tammeka sotid selgeks JK Tallinna Kaleviga. Avapoolajal väravaid ei löödud, kuid teise poolaja avaminutil sai sellega hakkama Tammeka mängija Ezekiel Tanimowo. Kümme minutit hiljem kasvatas edu Patrick Genro Veelma ja 59. minutil lõi tabloole 3:0 Rasmus Kallas. Viimaseks väravaks mängus jäi Priit Peedo 70. minuti tabamus.

Kalju langes kaotusega punktitabelis kolmandaks, neil on jätkuvalt 28 punkti. Narva kerkis aga koguni seitsmendaks ning viies koht jääb vaid punkti kaugusele. Tammekal ja Kalevil on mõlemal 16 punkti, kuid Kalevil on kaks mängu rohkem peetud.

Tagasi üles