Kui palju raha on neelanud Schumacheri ravi?

Copy
Michael Schumacher ja tema kellad, mis mõni aeg tagasi maha müüdi.
Michael Schumacher ja tema kellad, mis mõni aeg tagasi maha müüdi. Foto: MARTIAL TREZZINI / AP / Scanpix

Vormel 1 seitsmekordse maailmameistri Michael Schumacheri tervislikust seisundist pole palju teada, kuid tema abikaasa Corinna müüdud vara võib vihjata tema ravi kallitele kuludele.

55-aastane vormelilegend sai 2013. aastal mäesuusaõnnetuses raskelt vigastada ja teda pole sellest ajast peale avalikkuse ees nähtud. Schumacheri eest hoolitsetakse tema Šveitsi kodus, mis on kohandatud kõigi tema hooldusvajaduste rahuldamiseks.

Täpset infot Schumacheri ravi maksumuse kohta ei ole, kuid Hispaania ajalehe El Paísi andmetel võib tema ravimise aastane maksumus olla miljoneid eurosid. Itaalia väljaande Corriere dello Sport andmeil on Schumacheri ravi kümne aasta jooksul maksma läinud juba üle 64,5 miljoni euro.

Ajalehtede sõnul on Schumacheri koju ehitatud täisvarustusega koduhaigla, kus teda on ravitud ja rehabiliteeritud. Tema meeskond koosneb umbes 15 inimesest, kus on arstid, õed, füsioterapeudid ja massöörid.

El País teatab, et Corinna Schumacher müüs oksjonil maha kaheksa oma abikaasa käekella, mille müügist laekus ligikaudu 3,92 miljonit eurot. Mai keskel müüdi ka 18-karaadine kullast sõrmus, mille hind oli umbes 7500 eurot. Varem on naine ära müünud ​​muu hulgas näiteks eralennuki ja puhkusemaja Norras.

Isegi kui Schumacheri koduhoolduse kulud ulatuvad miljonitesse, ei tohiks pere raha lähiaastatel otsa saada. Avaliku elu tegelaste rikkusele spetsialiseerunud veebisait Celebrity Net Worth hindab sakslase vara väärtuseks umbes 553 miljonit eurot.

Märksõnad

Tagasi üles