Londoni Chelsea lasi taas rahakotirauad korralikult valla

Copy
Enzo Maresca
Enzo Maresca Foto: ZumaPress Wire / Gareth Evans / Scanpix

Viimastel aastatel jalgpallimaailmas enim kulutanud Londoni Chelsea tegi taas suure ülemineku. Sedapuhku polnud tegemist mõne mängijaga, vaid hoopis värske peatreeneriga.

Viimasel kahel aastal juba kolmele peatreenerile kinga andnud Chelsea palkas uue lootsi Itaaliast. Tegemist on Enzo Marescaga, kes tegi möödunud hooajal suuri tegusid Inglismaa esiliigas, kui tüüris Leicester City võidukarikani. Kõrgliigas hakkab ta Leicesteri asemel juhendama Chelseat.

Üleminekutega väga hästi kursis oleva jalgpalliajakirjaniku Fabrizio Romano andmetel sõlmisid pooled lepingu 2029. aasta suveni. Tehingut on võimalik veel ühe hooaja võrra pikendada.

Ka Leicester ei jää selles olukorras tühjade pihkudega. Chelsea maksis ülemineku eest lausa 11,7 miljonit eurot. Kui arvestada siin ka mängijatega seotud üleminekuid, siis oli tegemist Leicesteri suuruselt 13. müügiga.

Varem Pep Guardiola kõrval abitreenerina kogemusi hankinud Maresca saab end lisaks Inglismaa kõrgliigale proovile panna ka UEFA Konverentsiliigas. 

Tagasi üles