Hamilton avaldas, mis oleks äärepealt nõudnud tema elu

Copy
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: Federico Basile / IPA via ZUMA Press / Scanpix

Seitsmekordne F1 maailmameister Lewis Hamilton on tuntud selle poolest, et otsib adrenaliini väljaspool vormelirada ja tegeleb ohtlike hobidega. Hiljuti paljastas ta miljoneid vaatajaid peibutanud YouTube’i saates, et pääses surfamise ajal napilt surmasuust.

Juhtum, mis pani Hamiltoni oma elu pärast kartma, juhtus 2014. aastal Hawaiil koos elukutselise surfari Kelly Slateriga surfates. «Seal olid kuuemeetrised lained ja Kelly ütles: «Sa ei saa sealt kuidagi välja. Sa oled hull.» Pöörasin end ümber ja nägin nelja lainet tulemas ja mõtlesin: «See on läbi, kõik on läbi.»,» jutustas Hamilton saates «First We Feast».

Hamilton suutis siiski laine alt eluga välja tulla, kuigi surfilaud purunes tükkideks. «Tulin tagasi veepinnale, ilmselgelt õhku ahmides ja järgmine laine tuli, nii et haarasin uuesti rifist kinni. Nii et ma tegin seda kolm korda. Tõusin püsti, mul oleks peaaegu õhk otsa saanud. Olin peaaegu uppunud, kuid mul õnnestus sealt välja ujuda,» jutustas Hamilton.

YouTube’is on saadet vaadatud pea neli miljonit korda. Siiski pole selle peamine atraktsioon Hamiltoni surmasuust pääsemine, vaid saates maitstakse väga teravaid kastmeid. Peab mainima, et Hamilton oli nende proovimisel valmis minema päris lõpuni välja.

Tagasi üles