Jalgpallitäht andis mõista, mida tähendaks talle naftaraha vastu võtmine

Copy
Kevin De Bruyne.
Kevin De Bruyne. Foto: Peter Dovgan/UK Sports Pi/SIPA/SCANPIX

Saudi Araabia jalgpalliklubid on viimastel aastatel jahtinud pööraste rahasummadega erinevaid jalgpallitähti, et sealse kõrgliiga taset tõsta. Järgmiseks on mitmed sihikule võtnud Belgia maestro Kevin de Bruyne.

Väidetavalt on kümme erinevat Saudi Araabia vutiklubi on huvitatud Manchester City tippmängija palkamisest. 32-aastane belglane on olnud aastaid Pep Guardiola üks tähtsamaid lülisid City mängumootoris, kuid tänavusel hooajal oli ta kimpus erinevate vigastustega.

Kuigi De Bruyne'i leping Cityga kehtib 2025. aastani, ringlevad jutud, et värske Inglismaa meister kuulab maad selle kohta, mis võiks tema eest üleminekuturul saada, enne kui ta päris vabaagendina lahkuks.

Mõistagi on järjekorras ka hoobilt Saudi Araabia meeskonnad. Nende eeliseks räägib mõistagi pöörane palganumber. De Bruyne võttis tabavalt kokku, miks ta üldse Saudi Araabiasse siirdumist kaaluks.

«Minu vanuses peab jalgpallur olema kõigele avatud. Saudi Araabiasse minemisel räägime pöörastest rahasummadest. Seda kõike minu karjääri viimastel aastatel. Minu abikaasa jaoks oleks eksootiline väljakutse täiesti vastuvõetav. Seega pean enda tuleviku osas mõtlema.

Kui ma mängiks Saudi Araabias kaks aastat, siis võiksin selle aja jooksul teenida uskumatut raha. Olen 15 aastat jalgpalli mänginud ja ilmselt ei ole selle ajaga kokku ka nõnda palju teeninud. Sestap tulebki mõelda, mida see kõik tulevikule tähendab,» lausus jalgpallitäht Belgia väljaandele Het Laatste Nieuws.

Siinkohal tasub märkida, et viimased neli hooaega on de Bruyne teeninud Manchester Citys nädalas veidi enam kui 450 000 eurot. Samas sellest tuleb ka kõrged maksud maha arvestada. 

Tagasi üles