Eesti ringrajasõitja pistab rinda Kalle Rovanperäga

Copy
Alex Reimann Porsche Carrera Cupil.
Alex Reimann Porsche Carrera Cupil. Foto: EST1 Racing

Sel nädalalõpul jätkub Hollandis asuval ja ainulaadselt väljakutsuval Zandvoorti rajal Porsche Carrera Cup Beneluxi sarja põnev hooaeg. Stardis on hooaja avaetapil Belgias oma sarjadebüüdi teinud eestlane Alex Reimann ning EST1 Racing tiim. Lisaks võtab ringrajavõistlusest osa kahekordne ralli maailmameister Kalle Rovanperä.

Belgias tõdes Reimann, et õppis keerulisest debüütnädalavahetusest palju, mis tõi austusväärsed 11. ja 9. koha ja tõlgendus Rookie (algajate – toim) edetabelis 6. ja 4. kohaks. EST1 meeskonna juht Raimo Kulli tõdes, et kuigi avaetapil oli natuke ebaõnne, on kiirus olemas ning kindlasti on plaan võidelda Rookie poodiumite nimel ka edaspidistes sõitudes, kirjutati pressiteates.

Alex Reimann
Alex Reimann Foto: EST1 Racing

Selles meeleolus liigutakse ka steroididel kardirada meenutavasse Zandvoorti, kus juba on varakevadised testikilomeetrid seljataga. Testide aegu juhtis tiimi konsultant Sten Pentus tähelepanu ühele olulisele elemendile, mis Zandvoortis kipub tihti vimkat viskama – ilm. Aga tuleb vihm või päike, selge on see, et märkimisväärselt tasavägises Porsche Cupi sarjas on iga kümnendik arvel ja võistlejaterivi Alexi ümber on kirju.

Eriti kui arvestada, et lisaks paljudele teistele Alexi-sugustele, mootorispordi maailma tippu sihtivatele noortele GT-talentidele stardib WRCst vaheaastat nautiv kahekordne autoralli maailmameister Kalle Rovanperä.

Võistluse ajakava (Eesti aja järgi)

Neljapäev, 7. juuni

11.30 – 12.10 Vabatreening 1

17.30 – 18.10 Vabatreening 2

Reede, 8. juuni

10.05 – 10.40 Kvalifikatsioon

17.30 – 18.05 Esimene võistlussõit

​Laupäev, 9. juuni

11.30 – 12.05 Teine võistlussõit

Mõlemad võistlussõidud on otsepildis tasuta jälgitavad.

Tagasi üles