David Beckham lendas kurval põhjusel Rootsi

Elisabeth Siivelt
Copy
David Beckham
David Beckham Foto: Sarah Meyssonnier / Reuters / Scanpix

David Beckhami reis Rootsi selgus Karlstadi lennujaama avaldatud pildilt, kus endine jalgpallur poseerib ühisfotol koos ühe töötajaga.

Karlstad asub Kesk-Rootsis Värmlandis, kus elab Rootsi ajalehe Aftonbladeti andmetel Beckhami endine treener Sven-Göran Eriksson. Rootslane oli tema mängijakarjääri ajal Inglismaa jalgpallikoondise peatreener.

76-aastane Eriksson on surmavalt haige. Legendaarne treener rääkis jaanuaris, et põeb kõhunäärmevähki ning võib elada ühe aasta.

Rootslane oli Karlstadi jalgpalliklubi spordidirektor, kuid lahkus ametist eelmise aasta alguses. Oma karjääri jooksul oli ta juhendaja Itaalia, Inglismaa ja Portugali kõrgliigas. Peatreener oli ta AS Roma, Fiorentina, Rooma Lazio, Manchester City ja Lissaboni Benfica klubides.

Lisaks juhendas ta veel koondiseid. Inglismaa peatreener oli Eriksson aastatel 2001–2006 ning juhendas veel Mehhiko, Filipiinide ja Elevandiluuranniku rahvusesindusi.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles