VIDEO Nali või mõnitus? Kergejõustikutäht vastas irvhammastele (1)

Copy
Femke Bol
Femke Bol Foto: PAUL CHILDS / REUTERS / Scanpix

Märtsis Glasgow's toimunud sise-MMil võitis Femke Bol naiste 400 m jooksu maailmarekordiga. Pärast võistlust ei olnud osa inimeste jaoks suurimaks üllatajaks mitte maailma tippmark, vaid hoopis sportlase erakordselt vali ja kõrge hääl, mida võrreldi multikategelase Miki Hiire tämbriga.

Eelmisel pühapäeval Stockholmis toimunud Teemantliiga etapil ütles Bol enda kõlatämbrit kommenteerides, et ta on inimesena täpselt selline, nagu ta on, vahendab Rootsi väljaanne Expressen. Naine lisas, et kui pärast võistlust temaga rääkida, ongi ta hääl palju valjem kui tavaolukorras. Tema sõnul põhjustas hääle kõrguse hingetus ja meeletu õnnetunne vahetult pärast maailmarekordijooksu.

Jooksja sõnul polnud tema hääle Miki Hiire omaga võrdlemine küll kõige meeldivam, aga see ei viinud teda ka musta masendusse. Ta naljatles, et tänu häälele on tal pärast sportlaskarjääri lõppu võimalus minna tööle Disneysse, kus ta saaks hakata peale lugema erinevatele multikategelastele.

Enne seda on naisele väga oluline õnnestumine nii sel nädalal algaval EMil kui ka Pariisi olümpiamängudel. Hooaeg on naise jaoks alanud väga hästi. Avastardi tegi ta just Stockholmis, kus läbis 400 m tõkkeid ajaga 53,07, mis tähistas ühtlasi tema karjääri kiireimat hooaja avastarti.

Märksõnad

Tagasi üles