Enne finišit tähistanud hispaanlanna: ma arvasin, et mul on medal juba käes

Copy
Laura García-Caro (paremal)
Laura García-Caro (paremal) Foto: Scanpix/AP

Roomas peetava kergejõustiku EMi naiste 20 km käimise finaalis oli olukord, kus sportlane juba enne lõppu tähistas, kuid jäi lõpuks pika ninaga.

Hispaanlanna Laura Garcia-Caro oli kindel, et pronks kuulub talle. Nõnda saabus ta finišisirgele juba lipp tähistamiseks õlgadel. Tagant tuli aga väle ukrainlanna Ljudmila Oljanovska, kes konkurendilt piltlikult öeldes medali sõrmede vahelt ära napsas. Mõlemad said kirja aja 1:28.48. Kilomeeter enne lõppu oli Garcia-Caro edu Oljanovska ees kaheksa sekundit. Lõpusirge alguses lahutas neid silmaga hinnates kümmekond meetrit.

«Viimasel ringil olin väsinud. 100 meetrit enne lõppu vaatasin seljataha ja nägin, et olen 40 või 50 meetrit ees teistest. Ma juba arvasin, et (Oljanovska -toim.) ei püüa mind kinni. Ma ei näinud teda tulemas ja ma arvasin, et mul on medal juba käes,» vahendab Garcia-Caro sõnu väljaanne Marca.

«Ma ei ole üldse rahul selle lõpuga. Olen võistelnud viimasel ajal hästi, andnud endast kõik ja mul on olnud hea hooaeg. Nüüd loodan sellest veast õppida ja jätkata tööd, et tulla tagasi tugevamana,» lisas Garcia-Caro.

Tagasi üles