Super Bowli võitja sai väljakul infarkti

Copy
BJ Thompson.
BJ Thompson. Foto: Phelan M. Ebenhack/AP/Scanpix

Tänavu Ameerika jalgpalli NFLi tähtsama trofee Super Bowli võitnud Kansas City Chiefsi mängija BJ Thompson sai neljapäeval toimunud klubikoosolekul südameinfarkti. Nüüd on saabunud positiivsed uudised, et 27-aastane profimängija on teadvusel ja taastub terviserikkest.

Chiefsi kaitsemängija sai infarkti meeskonna kaitseliini kogunemisel, kuid viibis sel hetkel mänguplatsil. Ta sai koheselt arstiabi ja viidi haiglasse. Ta oli mitu ööpäeva teadvuseta, kuid on alates eilsest jälle suhtlemisvõimeline. Mängijad olid vahejuhtumist ehmunud.

«See oli hirmus. Ma arvan, et poisid olid natuke hirmul, ma tean, et mina olin. Kuid ma palvetasin palju ja hoian pöialt,» rääkis Chiefsi kaitsetreener Steve Spagnuolo meediale.

Thompson valiti Chiefsi poolt 2023. aasta NFLi drafti viiendas voorus. Oma debüüthooajal tuli ta väljakule vaid ühe korra, kuid sellest hoolimata kuulus ta Super Bowli võitnud meeskonda.

Tema profikarjääri jätkumine on jätkuvalt küsimärgi all, kuid ka Chiefs on lõppenud nädalal jätnud ära ühistreeningud ning tavarežiimi juurde naastakse uuel nädalal.

Märksõnad

Tagasi üles