VIDEO Otseülekandes paljastunud rinnapartii tekitas skandaali (4)

Postimees Sport
Copy
Türgi võrkpallinaiskond. Foto on illustratiivne.
Türgi võrkpallinaiskond. Foto on illustratiivne. Foto: Virginia Mayo / AP / Scanpix

Võrkpalli Rahvuste liiga naiskondade kohtumise otseülekandes leidis aset intsident, kus otse-eetrisse jõudis ühe naisfänni paljas rinnapartii, mis ajas viimase piirini islamistlikud Türgi televaatajad, kes olid vaatepildist ehmunud.

Türgi telekanali TRT Spor otseülekandesse sattus ühe Türgi naisfänni kaasaelamine tribüünil, kes kogemata paljastas oma rinnanibu. Türgi telejaam süüdistas vahejuhtumis USAs telepilti tootnud ettevõtet ning nad on asjale andnud ametliku käigu.

Teadete kohaselt pidi tele-eetrisse sattunud naisfänn vihase ja isegi ähvardava tagasiside tõttu oma sotsiaalmeediakontod sulgema.

TRT Spor teatas oma vaatajatele, et pühapäeval toimunud võrkpalli Rahvuste liiga kohtumises sattus eetrisse soovimatu vahejuhtum ning nad süüdistasid sellest USAs otseülekannet tootnud telejaama.

«Otseülekandesse sattus hetk, mis on täielikult meie poliitikaga vastuolus. See pärineb USA ringhäälinguettevõttelt. Oleme info ebameeldiva olukorra kohta edastanud,» teatas TRT kanal ning süüdistas kõiges USA telepildi tootjat ja tekitas rahvusvahelise skandaali.

TRT Spori teatel ei olnud neil võimalik matši ajal otseülekandes näidatud kaadreid monteerida. Türgi alistas kohtumises USA 3:2 (21:25, 25:20, 25:21, 12:25, 15:12). Türgi on alagrupiturniiril kuue võiduga neljas, USA kaheksas. Mängida on veel pooled mängud ja play-off'i tagavad koha seitse paremat.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles